L'Aula d'extensió universitària per a la gent gran iniciarà un cicle de conferències a l'octubre


  • Comparteix:

L'Aula d'extensió universitària per a la gent gran inaugura el seu curs aquest octubre amb noves conferències. El cicle durarà fins el mes de juny i algunes de les xerrades s'acompanyaran amb una visita cultural sobre el mateix tema de la conferència.

Els mil anys d'història del Monestir i el parc de Collserola seran els temes amb els quals s'obrirà el primer trimestre. A banda de la història de Sant Cugat, el curs inclou xerrades de totes les disciplines, des de tecnologia fins a història de l'art.

Tot i la complexitat d'alguns temes, el director de l'Aula d'Extensió Universitària de Sant Cugat, Lluís Puig, assegura que són tractats de manera entenedora.

Lluis Puig

Aquestes conferències tenen un nivell elevat i són explicades per doctors o professors universitaris


L'any passat, el nombre d'alumnes matriculats a l'Aula d'Extensió va superar les previsions i per aquest motiu, aquest any s'ha ampliat el nombre de places. Els cursos de l'Aula d'extensió universitària s'imparteixen a Barcelona des de l'any 81, i estan adreçats a totes aquelles persones majors de cinquanta cinc anys que desitgin ampliar els seus estudis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.