Els Lunnis omplen el Teatre Auditori en favor de la Fundació Esclerosi Múltiple


  • Comparteix:

Els Lunnis aconsegueixen amb èxit omplir el Tetatre-Auditori per recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. Artistes com Lucrecia, Beth, o l'actor Toni Albà han estat presents en un espectacle que ha fusionat màgia, música i teatre dalt de l'escenari. Després de l'éxit, la Fundació espera poder tornar a realitzar un acte com aquest a la nostra ciutat.

Les entrades exhaurides per l'espectacle dels Lunnis, dies abans de la representació, ja anunciaven l'èxit de la convocatòria solidària. Aquest diumenge a la tarda, un auditori ple per un públic familiar s'ha entregat a l'espectale que els Lunnis han ofert a Sant Cugat per recaptar fons per la Fundació Esclerosi Múltiple. Tots els personatges televisius dels Lunnis han animat una festa que ha comptat amb l'actuació del pallaso Monti, els cantants Marc Parrot, Lucrecia, Mònica Green i Beth, l'actor Toni Albà i el Mag Lari.

Els fons recaptats de l'espectacle es destinaran a habilitar un espai per l'Esclerosi Múiltiple a la Vall d'Herbon. Tot i que la mateixa Fundació encara no sap quina és la quantitat final aconseguida, Núria Fuster, responsable de relacions exteriors de la Fundació Esclerosi Múltiple, explica que aquesta és una empenta per tirar endavant amb el projecte.

Núria Fuster

Molts altres actes s'han de sumar a aquest per aconseguir els recursos necessaris. Aquesta és una empenta molt important.


L'espectacle ha estat conduït pels mateixos Lunnis, que després d'explicar què volia dir ser solidari han fet pujar un per un a tots els co-protagonistes a l'escenari, i cada un ha ofert una petita actuació al públic present. Teatre, cançons, màgia i paròdies han configurat un espectacle que tot i estar dirigit a un públic infantil també ha fet gaudir al públic més adult.

Els cantants Marc Parrot i Beth valoraven la seva aportació a l'espectacle solidari.

Marc Parrot i Beth

Fer coses pels altres empre que es pugui dóna plaer.


L'espectacle ha estat enregistrat per Televisió Espanyola i està previst que s'emeti integrament en els propers mesos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.