El CMSC i La Gutiza organitzen un cicle de cinema dedicat a la postguerra


  • Comparteix:

La pel·lícula 'Canciones para después de una guerra', de Basilio Martín Patino, encetarà aquest dimecres el cicle de cinema dedicat a la postguerra espanyola, organitzat pel CMSC i el casal popular La Guitza. Les pel·lícules es projectaran cada dimecres a les deu de la nit. L'entrada és gratuïta.

Després del cicle de cinema dedicat a la Guerra Civil i la Segona República, el CMSC i La Guitza han preparat per aquest novembre una sèrie de pel·lícules dedicades en aquest cas al període de la postguerra. Un total de quatre films mostraran aquest període de la història per analitzar la situació de l'època.

'Canciones para después de una guerra', de Basilio Martín Patino, serà l'encarregada d'encetar aquest dimecres el nou cicle. Un dels organitzadors, Miquel Villagrassa, explica les peculiaritats de l'obra.

Miquel Villagrassa

Vam escollir quatre pel·lícules que representessin la societat de l'época. La primera pel·lícula es basa en en imatges que són documentals de l'época del NO-DO.


La resta de pel·lícules del cicle són 'El espíritu de la colmena' de Víctor Erice, 'Calle Mayor' de Juan A. Bardem i 'el Verdugo' de Luis Garcia Berlanga. El passi de les pel·lícules tindrà lloc cada dimecres a partir de les deu de la nit. L'entrada a la projecció és gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.