Javier Daulte porta la recerca de 'La felicitat' al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El muntatge compta amb un repertori de luxe amb Ana Maria Barbany, Francesc Lñuchetti i Clara Segura

El muntatge compta amb un repertori de luxe amb Ana Maria Barbany, Francesc Lñuchetti i Clara Segura

El muntatge 'La Felicitat' de Javier Daulte ha arribat aquest divendres al Teatre-Auditori per explicar com la felicitat no es pot construir en base a una ficció ni manipular-la. El muntatge, de dues hores de durada, ha generat reaccions diverses entre els espectadors santcugatencs, que han coincidit a destacar la interpretació dels actors.

L'obra de l'argentí Javier Daulte recrea una família dominada per una filla, la Rosa, que és capaç de fer tot el que calgui per manipular la realitat amarga que viu i cercar uns moments de felicitat.

El muntatge destaca pel treball dels actors, i especialment el de Clara Segura, que dóna vida al personatge protagonista de la Rosa. Així ho han remarcat alguns dels espectadors del Teatre-Auditori, que han remarcat la bona interpretació tot i fer valoracions diverses del conjunt del muntatge.

espectadors Teatre-Auditori

'La primera part m'ha agradat molt més / La interpretació molt bona però l'obra ha estat extranya i complicada / el treball dels actors és fantàstic.'


Al públic li ha costat una mica entrar a l'obra i al final, els aplaudiments han estat irregulars. L'actor Francesc Lucchetti ha explicat però que les reaccions dels santcugatencs han estat les habituals en un muntatge que juga a desconcertar.

Francesc Lucchetti

Penso que al públic li ha costat una mica entrar a l'obra, tot i així, mica en mica, ha anat introduint-se a l'espectacle. És el que passa a tots els llocs on actuem. Juguem a desconcertar i a deixar perplexe a la gent.


L'obra 'La felicitat' es va estrenar al Teatre Romea dins el marc del Festival Grec de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.