Les obres que convertiran la Casa de Cultura en hotel d'entitats duraran 9 mesos


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha adjudicat les obres de rehabilitació i adequació de la Casa de Cultura a l'empresa REHAC S. A. El termini d'execució de les obres, que s'han adjudicat per un import de més d'un milió d'euros, serà de nou mesos. El projecte preveu convertir l'equipament dels Jardins del Monestir en un hotel d'entitats.

La Junta de Govern Local ha adjudicat a l'empresa REHAC S. A. les obres que han de convertir la Casa de Cultura en hotel d'entitats i seu d'activitats culturals diverses. L'import de l'adjudicació supera el milió d'euros i el termini d'execució serà de nou mesos, a partir del moment en què es formalitzi el compromís entre l'Ajuntament i l'empresa adjudicatària.

L'adjudicació s'ha fet per un procediment negociat, ja que el concurs públic s'havia declarat desert després que l'Ajuntament publiqués les bases del concurs el passat mes de juliol.

L'arranjament de la Casa de Cultura és una reivindicació de les entitats de la ciutat que va quedar recollida al Pla de Cultura i que ara comença a prendre forma.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.