'La Vanguardia' difondrà per segon any els espectacles del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El Teatre-Auditori renova el conveni de col·laboració publicitari amb 'La Vanguardia'. Les dues parts s'han mostrat satisfetes després d'un any de feina conjunta. L'acord persegueix l'objectiu d'obrir l'espai cultural a nous públics.

L'acalde, Lluís Recoder, i el director general de 'La Vanguardia Edicions', Pere Caba, han signat aquest dimecres la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats. L'acord preveu que el rotatiu anunciï a les seves pàgines les activitats del Teatre-Auditori.

L'aportació de 'La Vanguardia' s'ha incrementat enguany més del 50% i arriba ara als 96.000 euros. Pere Caba s'ha mostrat molt optimista amb aquesta col·laboració i ha destacat el 75% de mitjana d'ocupació que va tenir l'any passat el Teatre-Auditori.

Pere Caba

Les dades de l'any passat són magnífiques i espectaculars.


De la seva banda l'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat l'esforç que s'ha de fer per 'prestigiar' el Teatre-Auditori. En aquest sentit ha destacat l'ajut de 'La Vanguardia'.

Lluís Recoder

No cal que hi hagi una bona programació, sinó que la gent ho sàpiga i en aquest sentit la Vanguardia és un aliat de primer ordre.


El conveni de col·laboració entre el diari barceloní i l'Ajuntament va començar l'any passat i ambdues parts no descarten renovar-lo de nou en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.