Santiago Rusiñol protagonitzarà les terceres Lectures a la Fresca


  • Comparteix:

L'Associació Amics de Pedra i Sang organitza per tercer any consecutiu les lectures a la fresca al mes de juliol. L'edició d'enguany se centrarà monogràficament en l'obra de Santiago Rusiñol, coincidint amb la commemoració dels 75 anys de la seva mort.

L'objectiu de la tercera edició del cicle de Lectures a la Fresca és portar a les places santcugatenques la cultura literària. La iniciativa portarà a l'escenari tres de les obres més importants de Santiago Rusiñol.

Així ho explica la presidenta de l'associació d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau.

Dolors Vilarasau

La gent agraeix molt sortir a prendre la fresca un dia d'estiu. L'intent és portar el que s'entén per alta cultura a les places.


El dijous 5 de juliol tindrà lloc a la plaça de l'Om la lectura de 'L'Alegria que passa', acompanyada per la música d'Enric Morera. La plaça de Magí Bartralot acollirà el dijous 12 la lectura de 'L'héroe', en col·laboració amb la Universitat Internacional de la Pau (Unipau). Una setmana més tarda, 'L'Auca del senyor Esteve' clourà el cicle a la plaça de Pere San, amb la col·laboració dels comerciants del centre històric.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.