Un recital de poesia i música continua la celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat


  • Comparteix:

Un recital de poesia i música inspirat en el programa de l'emissora 'Versos' ha obert aquest divendres el programa d'actes de celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat. En l'acte, celebrat a la sala d'actes de l'Escola de Música Victòria dels Àngels, hi han participat alumnes i mestres de la mateixa escola interpretant les peces musicals.

Durant l'acte, s'han alternat la recitació de poesia amb les interpretacions musicals. Els rapsodes han estat Pau López, Mario Fernández, Miquel Herrada, Anna Enrich, Joan Fàbregas, Carolina Hernández, Llorenç Torras i Jéssica Sotodosos, tots ells membres del programa 'Versos'.

Els poemes interpretats durant les lectures han estat una selecció d'autors nacionals i internacionals entre els que han destacat Tonino Guerra, Mario Benedetti, Àngel Guimerà, Miquel Martí i Pol i Pablo Neruda.

L'organitzador del recital i conductor del programa 'Versos', Pere Pahissa, explica com s'ha fet la selecció de les lectures.

Pere Pahissa

En aquesta ocasió, he volgut que els rapsodes escollint l'autor i la poesia que més els agradi i amb la qual se sentin més cómodes.


Pel que fa a la música, el recital s'ha iniciat amb la interpretació del cor de grau mitjà de l'escola sota la direcció de Raimon Romaní. El piano ha estat un dels protagonistes de la vetllada i s'han pogut escoltar interpretacions solistes i a quatre i sis mans. Altres instruments que han acompanyat la poesia han estat la guitarra, la flauta travessera, la trompeta i la flauta.

Escoltem el director de l'Escola de Música Victòria del Àngels, Joan Josep Gutiérrez.

Joan Josep Gutiérrez

En aquest cas no s'ha buscat una relació directe perquè eren una gran quantitat de poemes i era molt difícil trobar la música adequada.


L'acte ha comptat amb l'assistència de prop d'una vuitantena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.