La setena mostra de 'Curts i més' inclourà projectes del cinema llatinoamericà


  • Comparteix:

Sant Cugat acollirà una nova edició de la mostra 'Curts i més' del 9 al 12 de juliol. Enguany es faran prop de 50 projeccions a la plaça de l'Om i al Teatre la Unió, on es passaran els curtmetratges d'animació infantil. Una altra novetat d'aquesta setena edició serà la mostra de treballs d'escoles de cinema de Llatinoamèrica.

La setena edició de la mostra vol obrir fronteres i no limitar-se a les escoles de cinema de Madrid i Barcelona, com havien fet en anteriors edicions. Per això, enguany s'exposaran treballs d'altres escoles d'arreu de l'Estat espanyol i de Llatinoamèrica.

En aquesta ocasió també es farà un homenatge al cineasta Joaquim Jordà, tal com destaca Dani Codorniu, un dels organitzadors.

Dani Codorniu

Farem un homenatge a Joaquim Jordà, que va morir l'any passat, i que creiem que ha estat un dels millors cineastes catalans.


L'associació 'Curts i més' i l'àrea de Joventut han fet un primer tast aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca, on s'han projectat 20 curtmetratges d'altres edicions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.