El CMSC amenitza les nits d'estiu amb cinema, música i teatre


  • Comparteix:

El Club Muntanyenc engega el primer festival d'estiu 'Això és fer estiu!'. La proposta es portarà a terme durant el mes de juliol i inclourà concerts, monòlegs i obres de teatre, entre d'altres. La voluntat és donar més opcions de lleure als santcugatencs durant el mes de calor.

L'Esbart Sant Cugat, l'associació Curts i Més i el Cor Aglepta són algunes de les entitats que participen en el projecte 'Això és fer estiu!'. El president de Club Muntanyenc, Francesc Duch, explica en què consisteix la iniciativa.

Francesc Duch

Des de la secció de cultura s'han organitzat una sèrie d'activitats culturals que tindran lloc durant el mes de juliol.


Enguany és el primer any que es fa aquest festival d'estiu. Les activitats tindran lloc de dimecres a dissabte a la nit durant el mes de juliol a la terrassa del Club Muntanyenc. A més, hi haurà servei de bar amb menjar a partir de dos quarts de nou per a què es pugui gaudir d'aquesta àmplia oferta cultural en un ambient agradable.

Tot i que el festival està pensat per a un públic juvenil, al voltant dels 25 anys, es tracta d'una iniciativa oberta a tot tipus de persones.

La iniciativa compta també amb el suport de l'associació Fessopesc, una promotora de festes i esdeveniments creada l'any passat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.