Sant Cugat convida Woody Allen a tocar al Monestir


  • Comparteix:

Un grup de cinc alumnes de l'escola Fusió aficionats a tocar el clarinet convida Woody Allen per tocar al Claustre del Monestir. L'alcalde ja ha enviat una carta al director nord-americà per formalitzar la invitació.

La iniciativa de convidar el cineasta nord-americà a la nostra ciutat ha estat impulsada per Xavier Serres, un dels membres del conjunt de cinc clarinets de l'escola Fusió. Serres va assistir a la Casa Fuster, on el director actua amb alguns dels integrants de la Woody Allen Jazz Band, i va intercanviar unes paraules amb el director de cinema.

Xavier Serres explica com va ser la trobada amb Woody Allen.

Xavier Serres

Jo li vaig explicar que érem un quintet de clarinets de gent adulta que volia fer un intercanvi d'experiències. Es va mostrar interessat per la idea, però no es va comprometre a res.


L'alcalde, Lluís Recoder, ha enviat aquesta setmana una carta a Woody Allen i als integrants de la Woody Allen Jazz Band, Eddy Davis i Conal Fowkes, per convidar-los a tocar al Claustre del Monestir. D'aquesta manera, Sant Cugat vol aprofitar l'estada del director a Barcelona amb motiu del rodatge de la seva propera pel·lícula.

Serres puntualitza que és un moment complicat perquè Woody Allen pugui venir a Sant Cugat.

Xavier Serres

La seva presència seria un honor per a la ciutat, però tal com veig l'ambient general ho veig més aviat complicat.


Segons l'alcalde i els membres de la formació musical, la trobada contribuiria a 'encoratjar i a refermar l'entusiasme que els santcugatencs sentén per l'expressió musical'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.