Camerata Sant Cugat participa al Festival de Música de la Vila de Rialp


  • Comparteix:

Camerata Sant Cugat actuarà amb la Coral Polifònica de Tremp al Festival de Música de la Vila de Rialp. El recital tindrà lloc aquest dissabte a l'església del municipi.

El concert aplega un conjunt d'obres d'èpoques i estils molt diversos. El repertori és una bona mostra de les possibilitats expressives i artístiques de la veu coral al llarg de la història de la música. Conté peces del renaixement anglès, de l'antologia coral catalana i obres europees i nord-americanes del període clàssic i també del segle XX.

Camerata Sant Cugat ja ha actuat anteriorment amb la Coral Polifònica de Tremp. Xavier Baulies, director de Camerata, valora la relació entre les dues corals i el repertori del concert.

Xavier Baulies

És una coral que té el mateix mètode, i llavors convertim dues corals de cambra en un cor simfònic. El repertori és un viatge al llarg de bastants estils corals de tots els temps.


Camerata és una companyia artística que experimenta amb la confluència de les diferents disciplines escèniques: música, dansa, teatre i arts plàstiques. Tot i això, la veu és l'element fonamental d'expressió en les seves representacions.

Baulies parla del què suposa participar en un festival tan prestigiós com és el de Vila de Rialp.

Xavier baulies

La invitació ens honora moltíssim, perquè és un festival de molt nivell. El fet d'estar programats d'entrada ja és un reconeixement.


Recordem que el concert tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts d'onze de la nit a l'església de Rialp.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.