Els castellers de Sant Cugat valoren positivament el primer tram de la temporada


  • Comparteix:

Els camises verdes es mostren satisfets del nivell exhibit en el primer tram de la temporada i es marquen com a objectiu portar a plaça unes bones actuacions a partir de finals d'agost. La colla prepara les quatre cites de setembre amb la vista posada a la destacada cita de l'octubre a la ciutat italiana d'Alba.

Els castellers valoren positivament aquest primer tram que han intentat afrontar sense la pressió que suposaria marcar-se objectius excessivament ambiciosos. El cap de tronc Òscar Casanova ha explicat que aquesta decisió es deu a que la gran quantitat d'activitats programades per les celebracions del desè aniversari de la colla van provocar un desgast important.

Òscar Casanova ha explicat al Magazin '25 Graus' els objectius de la colla en aquesta segona part de la temporada.

Òscar Casanova

Hem mantingut el nivell, i el que toca fer a partir d'ara és consolidar la torre de 7 i tornar a fer el pas cap als castells de 8.


Una de les cites importants de la colla en aquesta segona etapa és el viatge a la ciutat piamontesa d'Alba. En aquest desplaçament també hi prendran part algunes autoritats locals, per segellar l'agermanament entre les dues poblacions. Els castellers es mostren ambiciosos de cara a la seva actuació a Alba. Ho explica Òscar Casanova.

Òscar Casanova

A Alba la colla mobilitzarà molta gent, i això ens hauria de permetre fer castells importants.


La colla obrirà el segon tram de temporada el diumenge 2 de setembre amb una actuació a Santa Perpètua de la Mogoda.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.