Uns 200 nens participen als tallers d'estiu de la Galeria Pou d'Art


  • Comparteix:

La Galeria Pou d'Art ofereix per primer cop aquest curs un taller per mestres i un taller d'expressió plàstica per adults als matins. Prop de 200 nens d'entre 4 i 10 anys han participat a les activitats que s'han desenvolupat a l'espai artístic al llarg del mes de juliol i durant dues setmanes d'agost.

El proper 1 d'octubre comencen les activitats extraescolars que la galeria santcugatenca ofereix durant tot de l'any, tant a la mateixa galeria com a diverses escoles de la ciutat. Els tallers que s'ofereixen són molt diversos, des dels d'expressió plàstica fins als de còmic o il·lustració, tant per petits com per adults. Tot i així, enguany Pou d'Art ofereix dues novetats destacades. Escoltem la directora de l'espai artístic, Maria Fabra.

Maria Fabra

Tenim un taller nou d'expressió plàstica al matí per adults i un taller per mestres.


La Galeria Pou d'Art ha realitzat per 10è estiu consecutiu els tradicionals tallers d'arts plàstiques per nens. El fil conductor d'aquest any és la música, i aquesta setmana és el torn dels The Beatles. La directora de la galeria, Maria Fabra, explica en què consisteixen els tallers.

Maria Fabra

El que fem és ambientar-nos als anys 60, amb la música o construint cotxes de l'època.


Prop de 200 nens d'entre 4 i 10 anys han participat a les activitats plàstiques que s'han desenvolupat al llarg del mes de juliol i durant dues setmanes d'agost.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.