Deu carrosses s'han presentat al concurs de la Cavalcada de Reis


  • Comparteix:

Unes deu carrosses s'han presentat al concurs que han convocat els organitzadors de la Cavalcada de Reis. Enguany, els responsables estan preocupats pel recorregut de la comitiva a causa de l'elevat nombre de carrers que estan en obres.

La sessió preparatòria de la Cavalcada, que organitza la Penya Regalèssia i els Amics del Futbol, va presentar ahir les bases del concurs de carrosses. El reglament estableix que la temàtica ha de ser infantil i que les mides de la carrossa no pot superar els 5 metres de llarg, els 2 i mig d'amplada i els 3 i mig d'alçada.

Deu són els interessats que s'han presentat a la convocatòria, entre ells entitats com el 'Tot Sant Cugat' o la Penya Blaugrana. Els responsables estan molt satisfets per la resposta de la convocatòria, però estan preocupats pel recorregut de cavalcada ja que s'estan realitzant moltes obres a la ciutat. Josep Pros és membre de la Penya Regalèssia:

Josep Pros

L'Ajuntament ens ha de dir la setmana vinent quins carrers estaran en obres per Reis


Els interessats a formar part de la Cavalcada de Reis 2003 tenen temps fins el 14 de desembre per a inscriure's a l'Ateneu Santcugatenc. Tot i la data fixada, sempre hi ha propostes que es presenten a darrera hora. Josep Pros:

Josep Pros

Com a organitzadors, estem molt satisfets de la resposta que ha rebut aquesta convocatòria


La Cavalcada de Reis 2003 sortirà del Centre Cultural i finalitzarà el trajecte a la Plaça Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.