Òmnium Cultural convoca aquest dissabte una lectura pública de 'La Plaça del Diamant'


  • Comparteix:

La Plaça de l'Om acollirà aquest dissabte una lectura pública de l'obra 'La Plaça del Diamant', de Mercè Rodoreda. L'acte està organitzat per Òmnium Cultural per commemorar els 100 anys del naixement de l'escriptora barcelonina.

L'acte, emmarcat dins les activitats de l'any Rodoreda, començarà a les 11 del matí. Ho explica la secretària d'Òmnium Cultural a Sant Cugat, Rosa Caballé.

Rosa Caballé

Anirem assaborint cada paraula i ens agradaria que tots poséssiu el vostre gra de sorra en la lectura.


Caballé ha explicat que l'encarregada d'inaugurar la mateixa lectura simultàniament a Barcelona serà Sílvia Bel, l'actriu que protagonitza la versió teatral de 'La Plaça del Diamant'. A la nostra ciutat, Òmnium vol comptar amb un personatge significatiu del món cultural, si pot ser un actor o actriu.

Per participar en la lectura del llibre cal contactar amb Òmnium Cultural o amb el servei de Cultura de l'Ajuntament.

Rosa Caballé ha explicat a Cugat.cat que tant particulars com grups teatrals de la ciutat s'han mostrat il·lusionats en participar en la lectura.

Rosa Caballé

Molts grups teatrals de la nostra ciutat s'hi han apuntat, com els Amics de Pedra i Sang, Fila 0 o Tetrateatre. Però també molta gent particular.


Diverses poblacions catalanes llegiran de manera simultània l'obra en llengua catalana més traduïda. L'acte està organitzat per Òmnium Cultural en col·laboració amb els Ajuntaments de les diverses poblacions on se celebrarà.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.