Shakespeare, Faemino i Casado, i José Mercé són els grans protagonistes de la nova programació del Teatre-auditori


  • Comparteix:

Alguns dels protagonistes de la nova programació del Teatre-auditori han presentat els seus espectacles en roda de premsa

Alguns dels protagonistes de la nova programació del Teatre-auditori han presentat els seus espectacles en roda de premsa

El cantaor José Mercé, l'humor de Faemino i Cansado o l'òpera de Verdi són alguns dels atractius de la nova programació del Teatre-auditori. Les propostes pel trimestre vinent també inclouen el clàssic de Shakespeare 'El somni d'una nit d'estiu', coproduït per l'Ajuntament; i 'Sangpura', la primera actuació de Metros com a companyia de dansa resident de Sant Cugat.

El Teatre-auditori dóna la benvinguda al 2003 amb un programa que torna a donar rellevància a l'art escènic. El cartell inclou 17 espectacles, 8 dels quals són teatrals, 6 musicals, 2 de dansa i una òpera, la 'Forza del Destino' de Verdi.

La regidora de Serveis Personals, Àngels Ponsa, ha fet un bon balanç de l'últim trimestre de l'any, tot remarcant que el Concert de Nadal ja té les entrades exhaurides. Això és, segons la regidora, un bona mostra de l'èxit de públic del Centre Cultural, que ha assolit una quota d'ocupació d'un 73% en aquest període. Ponsa ha explicat els motius d'aquests resultats:

Àngels Ponsa

Si la gent ve al Teatre-auditori és perquè tenim una bona oferta


La programació s'obre el 10 de gener amb l'humor de Faemino i Cansado. El teatre continuarà amb el monòleg de Lola Herrera 'Cinco horas con Mario', amb un espectacle de la companyia 'El Mirlo Metálico, amb l'obra 'Després de l'assaig' d'Ingmar Bergman i amb les sessions dominicals de La Xarxa.

Els amants de Shakespeare estan d'enhorabona perquè hi ha previstes les representacions de 'Troilus i Cressida' i 'El somni d'una nit d'estiu', una coproducció de l'Ajuntament i la companyia Parracs. El director, Àngel Llàcer, ens parla del muntatge:

Àngel Llàcer

Hem aconseguit que la gent surti encantada del teatre, sense pensar que Shakespeare és avorrit


La música també tindrà un protagonisme indiscutible amb l'actuació del cantaor flamenc José Mercè, el rock d'Elliot Murphy i el cicle de música de Cambra. D'altra banda, l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat torna a fer doblet amb 'El Bolero de Ravel' i les Cantates de l'Any del Mil·lenari. La iniciativa reuneix als cors infantils locals, dirigits per Joan Josep Gutiérrez:

Joan Josep Gutiérrez

El format de la cantata infantil és per cors de nens de 10 a 14 anys


En el capítol de dansa, la companyia Sol Picó porta l'exitosa 'Bésame el cáctus', mentre que Metros representarà la vampírica 'Sangpura', en la que serà la seva primera actuació com a companyia resident del Teatre-auditori.

Les entrades per aquest trimestre es posen a la venda dijous. Pel que fa al segon trimestre de l'any 2003, s'ha confirmat la visita de la companyia Teatre de Guerrilla i de l'opera Lucia de Lammermoor, mentre que a última hora s'ha anul·lat l'actuació del Ballet de Cristina Hoyos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.