El jurat ja ha escollit els grups per al cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc'


Temes relacionats

La 2a edició del cicle Mou-te a ritme santcugatenc dobla la participació respecte l'any passat (15/jul/08)

Últim dia per presentar maquetes per la 2a edició del Mou-te a ritme santcugatenc (14/jul/08)

Esperem les vostres propostes pel Mou-te ( 5/jul/08)

Arriba la segona edició del 'Mou-te a ritme santcugatenc' (29/jun/08)


  • Comparteix:

El jurat del segon cicle 'Mou-te a ritme santcugatenc' ja ha escollit els grups que hi actuaran. El cicle s'iniciarà a l'octubre i comptarà amb 10 formacions i dues de reserva, totes d'estils molt variats. Les actuacions tindran lloc en diferents espais de la nostra ciutat en funció de les característiques de cada espectacle.

Aquesta segona edició del cicle, que està organitzada per Cugat.cat i l'Ajuntament, està tenint molt bona acollida i compta amb més recursos que l'any anterior. Enguany s'han presentat 30 grups, el doble de l'any passat. L'objectiu principal del cicle és promocionar els grups santcugatencs i la música local.

El jurat està format pel crític musical Albert Puig, el teclista i productor Joan Pau Chávez, la tècnica de Joventut i Cultura de l'Ajuntament, Neus Albiach, i la cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos. Dels 30 grups presentats se n'han escollit 10 i dos de reserva.

La cap de musicals de Cugat.cat, Jéssica Sotodosos, explica en què consistirà el cicle. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Jéssica Sotodosos

Serà un cicle amb intenció de ser variat, de fer arribar una mica la qualitat que tenim a la nostra ciutat.


Aquest any el cicle es presenta molt variat, ja que compta amb formacions amb estils molt diferents. Entre els grups escollits trobem La Flowresta Sounds, els reconeguts Cyan, el grup de rock rústic Espart, una formació del Marroc, el duet liderat per Sílvia Vilarrasa i el grup de rock dur Corcho. Les formacions seleccionades rebran una retribució econòmica, un dvd i un cd de la seva actuació enregistrada en alta qualitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.