El claustre del Monestir s'omple de les 'Les cançons tel·lúriques' de Roger Mas


  • Comparteix:

'Les cançons tel·lúriques' de Roger Mas han envoltat aquest dissabte al vespre el claustre del Monestir. Unes 150 persones han gaudit de la música d'aquest cantautor que ha presentat el seu darrer treball com a preludi del 8è Festival de Poesia de Sant Cugat.

'Les cançons tel·lúriques' de Roger Mas tenen l'objectiu de trobar una línia musical de caire espiritual en sintonia amb la tradició catalana. El treball del cantautor és una barreja de música sacra catalana amb poemes de Verdaguer, i els ragas hindús i la tradició oriental. Per aquest motiu l'artista ha valorat el Claustre com a un espai molt adient per oferir el concert.

Escoltem Roger Mas.

Roger Mas

L'espai és molt adient per la temàtica del disc. Estic molt content de poder tocar al Claustre



Els assistents al concert han gaudit de cançons com 'Els goigs de la mare de Déu del Claustre del Solsona', que ha servit per donar el tret de sortida al concert, i el 'Ball de l'Àliga de la Patum de Berga', entre d'altres.

El concert ha comptat amb la presència del director del 8è Festival de Poesia de Sant Cugat, el poeta Francesc Parcerisas, que ha animat al públic a participar d'aquest certamen literari que començarà dimecres i que s'allargarà durant quatre dies.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.