El Teatre-Auditori acull avui l'obra 'Germanes', de Carol López


Temes relacionats

La directora Carol López aposta per l'humor en moments difícils a l'obra 'Germanes' ( 4/nov/08)


  • Comparteix:

Cartell de l'obra Germanes

Cartell de l'obra Germanes

Amparo Fernández, Maria Lanau i Aina Clotet protagonitzen aquesta nit al Teatre-Auditori l'obra de teatre 'Germanes', dirigida per Carol López. L'espectacle s'inspira en l'inici de 'Les tres germanes' de Txèkhov. El muntatge, que vol reflexionar sobre la vida mentre es parla de la mort, ha estat el gran èxit teatral de la primavera passada a Barcelona.

'Germanes' presenta la situació d'una família composta per una vídua, Isabel, i les seves tres filles, Irene, Ivonne i Inés. Les protagonistes es reuneixen un any després de la mort del pare. Sota una aparença de normalitat que caracteritza les relacions familiars, sorgiran els secrets, els odis i les angoixes reprimits durant la vida de les protagonistes.

El muntatge presenta diàlegs enginyosos, situacions plenes d'ironia i moments on els sentiments com l'odi i l'enveja es fan palesos amb molta intensitat.

Carol López ha explicat per què creu que es pot fer una comèdia a partir d'una història dramàtica.


Carol López

Jo penso que l'humor és present, fins i tot, en els moments més durs. A la vida tot t'ho has d'intentar mirar amb humor, la mort també.


'Germanes', que ha estat nominada a cinc premis Butaca, es pot veure aquest dissabte a les deu de la nit al Teatre-Auditori. El preu de l'entrada oscil·la entre els 22 i els 14 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.