Marlango mobilitza amb música el públic del Teatre-Auditori contra la violència masclista


  • Comparteix:

Marlango dedica el seu penúltim concert de la gira 'The Electrical Morning', al Teatre-Auditori, a la lluita contra la violència de gènere. El grup encapçalat per la cantant Leonor Watling ha ofert temes del seus tres discs als quals el públic, que gairebé ha omplert l'equipament municipal, ha respost amb aplaudiments.

Ja fa més d'un any que el grup Marlango va iniciar la seva gira del seu tercer i darrer disc 'The Electrical Morning'. Durant aquest temps, la formació creada per Leonor Watling, Alejandro Pelayo i Óscar Ybarra, ha ofert 43 actuacions, però el concert d'aquest dissabte al Teatre-Auditori ha pres un caire diferent. Amb la seva parada a la nostra ciutat, el grup ha volgut solidaritzar-se amb la lluita contra la violència de gènere.

Tant el missatge com les seves cançons han arribat a un públic nombrós que ha cantat i sobretot aplaudit a una Leonor a punt de donar a llum al seu primer fill. Al sortir del concert, aquestes han estat algunes de les opinons dels assistents.

Públic

M'ha agradat molt, sobretot els comentaris que feien entre cançons. / El concert ha estat molt bo, el tipus de música que fan m'agrada. / Ha estat fantàstic.




Leonor Watling ha estat acompanyada per la seva parella, el també músic Jorge Drexler. El grup encara oferirà un concert més que tancarà la seva gira a Ponferrada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.