El Teatre-auditori organitza un programa de tertúlies sobre el món de l'òpera


  • Comparteix:

El Teatre-auditori engegarà aquest dijous un nou programa de tertúlies sobre el món de l'òpera per acostar aquest gènere musical al públic santcugatenc. Aquestes sessions, que es faran abans de cada actuació, permetran conèixer amb detall l'origen de les obres i la posada en escena que es farà al Centre Cultural.

Amb el títol de 'Parlem de...' el Teatre-auditori posarà en marxa una nova iniciativa, similar als assajos oberts de Dansa. Segons la directora del Centre Cultural, Àngels Seix, l'òpera té molt bona acollida a Sant Cugat, però sovint els títols menys coneguts experimenten una caiguda important de públic. Per això les tertúlies d'Òpera volen aprofundir en el coneixement d'aquest gènere:

Àngels Seix

El programa és similar al que ja tenim amb els assajos oberts de dansa


Sempre que sigui possible, les sessions comptaran amb un crític musical que expliqui el significat i el context històric de l'òpera que es representi. A més, la companyia també hi participarà per explicar com han preparat el muntatge. Àngels Seix ens explica el funcionament de la primera sessió, amb l'òpera 'La forza del destino'.

Àngels Seix

Per un cantó es parlarà del que és l'obra en sí i per l'altre hem convidat el director musical i el director d'escena


El cicle 'Parlem de...' s'organitza amb la col·laboració dels Amics de l'Òpera de Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.