Exposicions, contes i el concurs d'aforismes conformen les activitats de la Biblioteca del Mil·lenari


  • Comparteix:

Interior de la Biblioteca del Mil·lenari

Interior de la Biblioteca del Mil·lenari

Una exposició sobre les 'Dones esportistes catalanes' i una sobre músics de jazz il·lustraran les activitats d'abril a juliol de la Biblioteca del Mil·lenari. El lliurament de premis del ja tradicional concurs d'aforismes i les hores del conte amenitzaran l'espai des d'ara i fins l'estiu.

L'hora del conte, un espai perquè els més menuts gaudeixin de la lectura a través dels relats, es manté un cop al mes a la biblioteca i també als accessos que hi ha a les Planes, la Floresta i Mira-sol. Una altra activitat que també perdura és el concurs d'aforismes, una iniciativa que enguany arriba a la 8a edició i que sorgeix dels seminaris de filosofia dels instituts locals.

El concurs reuneix aforismes trobats i inventats i el lliurament dels premis tindrà lloc a mitjan de maig. Escoltem la directora de la Biblioteca del Mil·lenari, Pepa Forn.

Pepa Forn

Fem una exposició dels aforismes i un jurat tria els millors. El lliurament és divertit.


Les exposicions també són protagonistes aquest trimestre amb una mostra de fotografies que suposa una nova col·laboració entre la biblioteca i l'Oficina XXI de la ciutat i que s'anomena 'Vallès Natural'. Al juny també es podrà veure l'exposició 'Tracte llatí' de retrats sobre músics de jazz cedida pel Servei de Biblioteques de la Diputació. Precisament aquest ens cedirà també una mostra que es podrà veure a l'agost sobre 'Dones esportistes catalanes'. Ho explica Pepa Forn.

Pepa Forn

Volem donar a conèixer les dones catalanes que han fet història en el món de l'esport.


Actualment i fins a finals de mes es pot veure a la biblioteca l'exposició 'Vestim els contes' a càrrec del Taller Triangle i al llarg del maig es podrà gaudir de la mostra 'Charlie, nas de llautó' de Subi i Anna Obiols.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.