'Després de l'assaig' tanca amb èxit la programació trimestral de l'Auditori


  • Comparteix:

Unes 500 persones van assistir divendres a l'estrena de l'obra 'Després de l'assaig' d'Ingmar Bergman. Amb la producció del Teatre Lliure i sota la direcció de Jordi Mesalles, aquesta estrena narra la història d'un turmentós triangle d'amor interpretat per Lluís Marco, Montse Guallar i Cristina Brondo.

'Després de l'assaig' és una declaració d'amor al teatre. La crisis personal d'un director de teatre de 60 anys és el punt de partida per convidar al públic a reflexionar sobre el món del teatre. L'argument presenta tres personatges vinculats als escenaris: un director teatral, una jove promesa i una actriu en decadència. Tots tres personatges teixiran una història de desesperació i amor que planteja dilemes com la renúncia personal en benefici d'un somni.

Malgrat que 'Després de l'assaig' barreja odi i amor, angoixa i alegria, el dramaturg tracta els temes amb clau d'humor. Escoltem un dels actors, Lluís Marco:

Lluís Marco

Bergman s'ha d'entendre en clau d'humor


L'estrena de 'Després de l'assaig' ha tancat la programació del primer trimestre del Teatre Auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.