El gàngster americà més famós de la depressió, als cinemes de la mà de Johnny Depp


  • Comparteix:

Cartell del film amb Johnny Deep

Cartell del film amb Johnny Deep

El drama 'Enemigos públicos', del director Michael Mann, arriba aquest cap de setmana als complexos de cinema santcugatencs. El film porta a la gran pantalla la llegenda d'un dels gàngsters americans més conegut dels anys 30 de la mà de Johnny Depp i Marion Cottilard. La projecció d'aventures 'Pequeños invasores' també aterra a la cartellera local. A més, Yelmo Cineplex estrena la comèdia 'Resacón en Las Vegas'.

'Enemigos públicos' és l'adaptació cinematogràfica del llibre de Brian Burrough 'Public Enemies: America's Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-43'. La història narra la llegenda del carismàtic atracador de bancs de la gran depressió americana, John Dillinger, encarnat per Johnny Depp, que es va convertir en l'objectiu número 1 de l'FBI i del seu millor agent, protagonitzat per Christian Bale.

A 'Pequeños invasores', la família Pearson se'n va de vacances i descobreix que un extraterrestre ha arribat a la seva casa d'estiueig per planejar la invasió a la terra.

Yelmo Cineplex també ofereix a la seva cartellera la comèdia 'Resacón en Las Vegas' a càrrec del director de 'Road Trip' i 'Starsky & Hutch', Todd Philipps. La projecció explica la història de tres amics que viatgen a Las Vegas per un comiat de solter que no oblidaran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.