Diversos actors de la ciutat opten als Premis Butaca


  • Comparteix:

Jordi Bosch opta a un premi

Jordi Bosch opta a un premi

Els santcugatencs Mercè Arànega, Jordi Bosch i Carles Martínez figuren a la llista de nominats de la 15a edició dels Premis Butaca de Teatre i Cinema de Catalunya. Arànega opta al premi de millor actriu de teatre, Bosch a millor actor de musical i Martínez a millor actor teatral de repartiment. Els guanyadors dels premis es coneixeran a principis de novembre.

Mercè Arànega està nominada pel seu paper a 'Mort de Dama', muntatge que es va representar al Teatre-Auditori, on dóna vida a Dona Obdúlia, una aristòcrata mallorquina.

Arànega descriu així l'obra.

Mercè Arànega

És una al·legoria de la societat mallorquina, que era tan rància i tancada, i que va desapareixent amb l'entrada del turisme.


Per la seva banda, Jordi Bosch opta al premi pel seu paper protagonista a 'Spamalot', el musical dirigit per El Tricicle. Finalment, Carles Martínez està nominat com a millor actor teatral de repartiment per 'Hamlet', una adaptació de la tradicional obra amb modernitat i ironia, protagonitzada per Julio Manrique.

Els guanyadors dels premis es coneixeran el 2 de novembre després d'un procés de votació popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.