Els castells de 7 protagonitzaran la 13a Diada Castellera


  • Comparteix:

Els Castellers han presentat el cartell de la Diada en una roda de premsa

Els Castellers han presentat el cartell de la Diada en una roda de premsa

Els castells de 7 seran el plat fort de la 13a Diada Castellera. Així ho ha dit el cap de colla, Èric Bellmunt, en la roda de premsa que s'ha celebrat aquest dimarts. Bellmunt afirma que la colla ha aconseguit superar els castells de 7, l'objectiu que s'havia plantejat a l'inici de la temporada. El cap de colla també fa una crida a la participació en els últims assaigs de temporada i no descarta fer castells com la torre de 7 i el 4 de 8 en la Diada.

Els camises verdes s'han proposat carregar i descarregar castells de 7 per tancar la temporada. La 13a Diada Castellera, que tindrà lloc el 7 i 8 de novembre, també comptarà amb l'actuació dels Castellers de Sants i els Castellers de Gràcia.

Si la participació en els últims assaigs és significativa, la colla no descarta dur a terme castells com la torre de 7 o el 4 de 8. Segons el cap de colla dels Castellers de Sant Cugat, Èric Bellmunt, aquesta temporada s'han complert els objectius i els castellers han d'estar satisfets de la feina que han dut a terme.

Èric Bellmunt

La intenció de la Diada era fer el 5 de 7, potser fem alguna cosa més. Els objectius estan complerts, la colla ha d'estar molt contenta.


La colla castellera ha organitzat diversos actes per fer créixer la participació als assaigs aquestes dues últimes setmanes. Algunes de les activitats destacades són un concurs de panellets, una sessió de cinema i un campionat, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.