Michael Jackson arriba als cinemes santcugatencs


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

Les sales de cinema santcugatenques Cinesa i Yelmo estrenen avui 'This is it'. El film mostra els assajos de preparació de la que havia de ser la darrera gira de Michael Jackson, que no va tenir lloc a causa de la mort del rei del pop.

'This is it' s'estrena mundialment aquesta tarda, i estarà només dues setmanes a les sales de cinema. El film, produït per Sony i AEG Live, conté imatges d'assajos, seqüències en 3-D, entrevistes amb companys i amics de Michael Jackson i la cançó també titulada 'This is it', que va veure la llum mesos després de la mort del cantant.

Els cinemes santcugatencs se sumen a l'estrena mundial de la pel·lícula. El primer en fer-ho serà Cinesa, que la projectarà per primer cop a les quatre de la tarda. D'altra banda una de les sales de Yelmo Cineplex ho farà a un quart de set de la tarda. Encara hi ha entrades disponibles per a les primeres projeccions.

El títol de la pel·lícula és el mateix que havia de dur la gira que preparava Jackson. 'This is it' havia de dur l'artista a realitzar 50 concerts a l'O2 Arena, a Londres, suposadament els últims de la seva trajectòria, amb un repertori basat en èxits com 'Smooth Criminal', 'Beat it' i 'Thriller'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.