El president de La Unió assegura que aquest any l'entitat no generarà dèficit


Temes relacionats

Un grup de socis de la Unió acusa Pere Marín de cometre un frau documental (22/oct/09)

La Unió, embargada per un deute de 126.000 euros ( 2/oct/09)

Els antecessors de Pere Marín a la Unió carreguen contra la seva gestió ( 2/oct/09)


  • Comparteix:

Pere Marín

Pere Marín

El president de La Unió, Pere Marín, fa una crida a la col·laboració i el consens dels socis per treure l'entitat de la difícil situació econòmica que travessa. Marín ha assegurat que en aquest exercici no generaran deutes gràcies a les mesures que han encetat com ara la col·laboració dels socis. Tot i les dificultats, les activitats continuen i suposen una ajuda important per a l'entitat.

En una entrevista a Cugat.cat, Marín ha assegurat que ara més que mai necessiten la col·laboració de socis i ciutadans per salvar l'entitat. Els socis s'han posat a treballar i han assumit tasques com ara la responsabilitat de la guixeta i l'organització de la sala del teatre.

Per exemple, el Teatre la Unió ha aconseguit aquest diumenge aplegar més de 300 persones amb l'obra infantil 'La caputxeta'. Han estat els mateixos socis els encarregats d'organitzar l'activitat, aconseguint així un benefici net de 700 euros. Aquest és el segon cap de setmana que l'equipament cultural omple totes les butaques de la sala.

Segons ha explicat el mateix Marín aquesta col·laboració és una ajuda econòmica per l'entitat.

Pere Marín

Els socis de La Unió han col·laborat en el teatre assumint diverses tasques. Els beneficis d'avui han quedat nets. Crec que salvarem La Unió.




El president de La Unió ha assegurat que han iniciat diverses mesures per treure l'entitat d'una situació econòmica complicada. Marín ha volgut deixar clar que en aquest exercici l'entitat no generarà deutes gràcies a mesures com crèdits, petites subvencions, una pujada de la quota pels socis i la col·laboració dels santcugatencs.

Pere Marín

Tenim preparades diverses mesures. Aquest any puc dir que és un fet que no hi haurà pèrdues.



Als problemes econòmics, s'hi sumen també d'altres que afecten la junta directiva. El nomenament de Marín com president de La Unió ha estat qüestionat per alguns socis de l'entitat. El col·lectiu, anomenat Som de la Unió, va acusar Marín d'haver comès un frau documental a l'hora d'inscriure's com a junta directiva de la Unió davant la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.