Quatre estrenes i el Barça-Madrid, reclams dels cinemes per al cap de setmana


  • Comparteix:

Cartell de 'Planet 51'

Cartell de 'Planet 51'

'Buscando a Eric', 'El baile de la victoria', 'Paranormal activity' i 'Planet 51' són les estrenes dels cinemes locals per a aquest cap de setmana. Totes les pel·lícules es podran veure als Yelmo mentre que els Cinesa només aposten per 'Planet 51'. El complex Yelmo també projectarà el Barça - Madrid diumenge a una de les seves sales.

'Buscando a Eric', de Ken Loach, explica la història d'Eric, un carter que passa una mala època i que demana al seu ídol futbolístic, l'exjugador del Manchester Eric Cantona, que l'ajudi a sortir-se'n.

'El baile de la victoria' és una pel·lícula de Fernando Trueba basada en una novel·la d'Antonio Skarmeta. El film relata la vida de dos personatges ben oposats, un d'ells Ricardo Darín, en el retorn de la democràcia a Xile.

'Paranormal activity', d'Oren Peli, narra les experiències paranormals que viu una parella al nou habitatge on s'ha traslladat. L'home es decideix a enregistrar amb una càmera els fenòmens, una idea que no agrada a la presència que provoca l'activitat paranormal.

'Planet 51', l'únic film que es projecta als dos cinemes, és un film d'animació on els habitants d'un planeta comproven com canvien les seves vides amb l'arribada dels humans.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.