La pintora Emília De Torres exposa la seva obra a La Galeria d'Art L'Olivera


  • Comparteix:

La pintora Emília De Torres ha inaugurat a La Galeria d'Art L'Olivera una exposició de diverses obres seves realitzades amb la tècnica del vernissatge. El quadres de De Torres estan fets amb un estil postimpressionista de traç suau i discret.

En les pintures d'Emília De Torres queda palesa l'experiència que amb els anys ha anat adquirint i les influències de les que ha begut en els seus viatges. Després de guanyar diversos premis i fer-se un lloc en el difícil món de l'art, l'exposició és un recull de les seves obres més selectes. Rosa Melchor, directora de la galeria i pintora explica el que hi podem veure:

Rosa Melchor

El paisatge té una pinzellada forta, amb molta energia


Amb una concepció de l'espai molt encertada les seves obres mostren diverses temàtiques que van des del bodegó fins a l'art figuratiu. Utilitzant diverses tècniques Emília De Torres ha experimentat amb pintures a l'oli, la cera i els colors pastel. Els quadres quedaran exposats fins el dia 22 de maig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.