Els aficionats a les sardanes desafien el fred en la primera ballada de l'any


  • Comparteix:

Aficionats ballant a la plaça d'Octavià aquest diumenge

Aficionats ballant a la plaça d'Octavià aquest diumenge

La primera cita sardanista de l'any aplega una cinquantena de persones a la plaça d'Octavià. Tot i el fred intens, el sol ha acompanyat la Cobla Ciutat de Terrassa, que ha estat la protagonista d'aquesta primera ballada del 2010. Nombrosos santcugatencs han acompanyat la formació ballant les diverses peces que s'han pogut sentir aquest diumenge.

Els aficionats a les sardanes han encetat aquest diumenge el calendari d'audicions, que habitualment aplega la plaça d'Octavià durant tot l'any. L'encarregada d'aquesta primera cita ha estat la Cobla Ciutat de Terrassa que ha interpretat peces d'autors com Ricard Viladesau i Enric Ortí, entre d'altres.

Aquesta primera audició ha estat marcada pel fred, tot i que la presència del sol ha permès que una cinquantena de persones ballessin al so de la Cobla. A més, nombrosos santcugatencs s'han apropat per sentir l'audició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.