'La caputxeta vermella' arriba avui a la Unió de la mà de Transeduca per a les escoles de la ciutat


  • Comparteix:

Moment de 'La caputxeta vermella' / Font: Transeduca

Moment de 'La caputxeta vermella' / Font: Transeduca

Transeduca estrena la seva campanya de teatre escolar per a centres educatius a Sant Cugat amb l'obra 'La caputxeta vermella' avui a la Unió Santcugatenca. La primera sessió serà a tres quarts de deu del matí i la segona a dos quarts de dotze. Diverses escoles de la ciutat assistiran a la cita.

Transeduca conserva la trama de la tradicional història de Charles Perrault, però actualitza alguns elements del relat per fer-lo més proper als nens i nenes d'avui dia. Com a elements diferencials, la Caputxeta està a càrrec del seu pare en lloc de la seva mare, i el llop té una funció més còmica i menys ferotge.

La companyia porta 14 anys elaborant produccions destinades al públic escolar, des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius. L'objectiu de l'entitat és conjugar 'el valor pedagògic' amb el 'consum teatral'. Ho explica el gerent de Transeduca, Lluís Rovira, en declaracions a Cugat.cat.

Lluís Rovira

El nostre objectiu és apropar el teatre i que aquest sigui una eina educativa.


Transeduca, que porta els seus espectacles arreu de l'Estat espanyol, representarà a la ciutat sis obres fins a abril. A part de 'La caputxeta vermella', també es podran veure els muntatges 'Ugly duckling', 'Chipped potato country', 'Impossible is nothing', 'La casa de Bernarda Alba', de Federico García Lorca, i 'Mirall trencat', de Mercè Rodoreda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.