Diables celebrarà els seus 20 anys amb les noves colles d'infants i tabalers


  • Comparteix:

Una actuació dels Diables de Sant Cugat a la ciutat

Una actuació dels Diables de Sant Cugat a la ciutat

La creació de la colla infantil i de la colla de tabalers són els objectius més ambiciosos dels Diables de Sant Cugat per aquest any 2010, en què celebren els seus 20 anys. L'entitat centrarà els seus esforços en la celebració del seu aniversari, el 17 d'abril, amb una festa que convertirà la ciutat en set inferns i que comptarà amb àpats populars, tallers i actuacions de foc.

Els Diables també tenen altres propostes per aquesta data que no han volgut revelar, algunes d'elles vinculades a la participació d'altres entitats i fins i tot, a la construcció d'una nova bèstia. La colla infantil és un dels projectes més esperats pels Diables que veuen com enguany pot ser una realitat.

El cap de colla de Diables de Sant Cugat, Èric Ricart, ha explicat com engegaran la secció dels Diablets.

Èric Ricart

La primera convocatòria serà de 15 places tot i que ja sabem que s'ompliran de seguira.


La convocatòria d'inscripcions dels infants de fins a 16 anys interessats a formar part dels Diablets s'obrirà el 17 d'abril, jornada en què la colla celebrarà la festa del seu 20è aniversari amb diversos actes.

Ricart també ha fet cinc cèntims de les activitats que estan preparant per aquesta data tan assenyalada.

Èric Ricart

Un dinar popular, tallers infantils, una mena de museu, un sopar popular, un recordatori dels 20 anys i acabarem amb un concert o una festa.



El cap de colla ha avançat la participació de la colla infantil dels Diables de la Ribera de Rubí com a grup convidat perquè els nens i nenes santcugatencs vegin una demostració. La colla santcugatenca presentarà tots aquests projectes a l'àrea de Cultura aquest dilluns, per demanar la seva aprovació i el seu suport des de l'equip de govern.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.