'L'habitació de Verònica' atrapa l'atenció del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Una escena de l'obra

Una escena de l'obra

L'obra teatral 'L'habitació de Verònica' ha aconseguit mantenir l'atenció i la tensió del públic del Teatre-Auditori durant l'hora i 20 minuts de durada del muntatge. Basada en la novel·la del mestre del suspens Ira Levin, l'espectacle dirigit per Hèctor Claramunt ha omplert de terror psicològic l'equipament santcugatenc. Els espectadors han sortit impressionats del teatre i han titllat d'impecable la interpretació dels actors Lluís Soler, Mercè Montalà, Sílvia Marty i Miquel Sitjar. Mira aquesta entrevista a Cugat tv

El misteri, la intriga i les dosis de terror psicològic han estat els protagonistes del muntatge 'L'habitació de Verònica' que aquest divendres ha omplert la platea del Teatre-Auditori. L'obra, en format 'thriller', planteja una estranya situació quan una parella que s'acaba de conèixer es troba amb un home i una dona que els convençaran perquè els ajudin a alleujar el patiment de l'últim membre viu d'una família. A partir d'aquí el muntatge està ple de girs argumentals on el factor sorpresa és una constant durant tota l'estona.

L'actor Lluís Soler, que encarna el personatge de John a l'obra, ha explicat quin és el secret que permet mantenir durant tanta estona l'atenció del públic.

Lluís Soler

El text aporta una angoixa a partir dels personatges que es mouen i del gir que dóna la trama argumental.



'L'habitació de Verònica' està plantejada en un format de misteri i terror poc comú al teatre del nostre país. Segons Soler, el món teatral hauria d'apostar més per aquest gènere.

Lluís Soler

És un gènere que el cinema el té molt treballat. Però s'ha demostrat que en el teatre també pot funcionar.






Els espectadors del muntatge han sortit sorpresos del Teatre-Auditori per la duresa de la temàtica de l'obra. El públic ha quedat meravellat amb l'actuació dels quatre actors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.