L'actriu afincada a Sant Cugat, Sílvia Munt, protagonitza la pel·lícula 'El millor negoci del mon'


  • Comparteix:

L'actriu i directora de cinema santcugatenca Sílvia Munt és una de les protagonistes de la pel·lícula 'El millor negoci del món', que aquests dies s'ha rodat al Parc Audiovisual de Terrassa. L'artista fa un petit paper en aquest llargmetratge per a la televisió que s'estrenarà a TV3 aquesta tardor.

Amb 'El millor negoci del món', l'actriu santcugatenca continua combinant el format televisiu, amb el cinema i la direcció de curtmetratges. Durant aquests dies, Munt ha estat a l'antic Hospital del Tòrax per a la filmació d'una controvertida història d'embolics familiars, que ha produït l'Institut de Cinema Català i la productora francesa Studio Internacional.

El Parc Audiovisual de Terrassa ha estat l'escenari de bona part del metratge d'aquesta pel·lícula, convertint els seus estudis en un hospital, una habitació d'hotel i una església, entre d'altres. Televisió de Catalunya estrenarà 'El millor negoci del món' a finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.