La 1a Nit del Hip-Hop obre les portes a un campionat de balls urbans


  • Comparteix:

La bona rebuda que ha tingut aquest dissabte la 1a Nit del Hip-Hop al Casal de Joves TorreBlanca obre les portes a la celebració d'un campionat de balls de hip-hop de cara al curs vinent. Les coreografies d'aquest estil de ball han acaparat l'atenció del centenar llarg d'assistents que han omplert la sala d'actes de l'equipament municipal per a la cita. El públic, molt entregat, ha reconegut els moviments dels ballarins amb forts aplaudiments, i fins i tot, els més atrevits han sortit a la pista a demostrar les seves habilitats en aquest estil de ball urbà.

La 1a Nit del Hip-Hop ha engegat motors amb les actuacions de 'beatbox' i de rap a càrrec de Daniel Lleonard i Marc Serrano, entre d'altres. Amb el públic ja animat, ha arribat el torn dels grups CODEC i DBOY!, que han ballat al ritme de hip-hop amb moviments recargolats i contorsions de vertigen. El grup de 'break dance' del casal també ha demostrat els seus dots artístics a la pista i ha sortit ovacionat pel centenar llarg d'assistents que s'han col·locat en semicercle al voltant de la pista per animar de prop els ballarins.

Alguns dels artistes que han actuat valoren la mostra.

Artistes

Està prou bé tot i que acabi a les 12. / Molt bé, encara s'han de fer més coses així. / És una passada, una novetat que sigui a Sant Cugat.



El membre del Casal de Joves TorreBlanca, Joan Carles Busquets, fa balanç d'aquesta primera edició de l'exhibició.

Joan Carles Busquets

La valoració és molt positiva, hem tingut uns 100 assistents. Com intuïem, Sant Cugat té quelcom a dir amb el tema del hip-hop.






Una jam de hip-hop amb un discjòquei ha servit per posar punt final a la vetllada.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.