El Cicle Cinema d'Autor proposa avui l'adaptació a la gran pantalla de 'Le hérisson'


  • Comparteix:

Cartell del film

Cartell del film

La vida dels adults vista pels ulls d'una nena d'11 anys és el que mostra el film 'Le hérisson', que arriba als cinemes Cinesa avui en el marc del Cicle de Cinema d'Autor. Sota la direcció de Mona Achache, la pel·lícula ha estat premiada als festivals del Caire i Valladolid. Cinesa acollirà dues sessions de la pel·lícula, a dos quarts de vuit del vespre i a les deu de la nit. El preu de l'entrada és de quatre euros.

El film és una adaptació de la novel·la 'L'elegància de l'eriçó' de Muriel Barbery i es desenvolupa en un immoble de París. La pel·lícula narra les històries de tres personatges, interpretats per Josiane Balasko, Togo Igawa i Garance Le Guillermic, que encarnen una nena d'11 anys, la portera de l'immoble i un enigmàtic veí japonès. Tots tres conformen l'eix sobre el qual es desenvolupa la història.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.