OSSC celebra amb els seus socis el seu 20è aniversari


  • Comparteix:

Membres de l'OSSC

Membres de l'OSSC

L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat (OSCC) ha reunit aquest divendres una setantena de socis per celebrar el seu 20è aniversari. La trobada ha servit per presentar alguns dels projectes que la formació desenvoluparà durant els propers mesos també coincidint amb l'efemèride. Les celebracions clouran amb un concert a l'octubre al Teatre-Auditori carregat de sorpreses, tot i que l'OSSC finalitzarà l'any amb altres cites com el concert de valsos i la interpretació de 'El Pessebre' de Pau Casals a la Sagrada Família.

Acompanyats pel so del jazz, l'OSSC ha compartit amb els seus socis el seu 20è aniversari amb un sopar a l'hotel Novotel. L'entitat musical no només ha pogut celebrar l'aniversari, sinó també avançar alguns dels projectes que la formació portarà a terme fins a finals d'any.

Entre ells destaca la col·laboració amb la companyia Ángel Corella. L'OSSC posarà la música en directe a 'El llac dels cignes' que la companyia portarà en una actuació única a Catalunya a Sant Cugat a l'octubre. A més, l'entitat santcugatenca prepara per aquest estiu un 'stage' i un concurs de composició per a joves. Amb l'inici de la temporada del Teatre-Auditori, l'entitat musical continuarà amb els seus concerts habituals a la programació amb noves col·laboracions també enmarcades en el seu 20è aniversari. Les celebracions clouran a l'octubre amb un concert ple de sorpreses. Ho ha avançat a Cugat.cat el director de l'OSSC, Josep Ferré.

Josep Ferré

Ho hem concentrat en el concert del 29 d'octubre. Hi haurà tota una part plena de sorpreses.


El sopar de celebració amb els socis també ha comptat amb la presència de diferents autoritats municipals. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de l'Orquestra Simfònica de Sant Cugat per a la ciutat.

Lluís Recoder

Per una ciutat com Sant Cugat tenir una orquestra simfònica és un luxe. Té un públic molt fidel, un nombre de socis protector molt important i sempre omplen el Teatre-Auditori.




L'Orquestra Simfònica de Sant Cugat compta amb més de 500 socis.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.