La Biblioteca del Mil·lenari s'omple de versos amb la Tercera Nit Poètica


  • Comparteix:

Escoffet, Martínez Vernís i Josep Pedrals.

Escoffet, Martínez Vernís i Josep Pedrals.

Els versos de joves promeses de la poesia han reunit una trentena de persones a la Biblioteca del Mil.lenari, en una vetllada emmarcada en la tercera nit poètica. Una iniciativa que ha servit per descobrir les produccions d'artistes desconeguts, però de prestigiosa trajectòria en els últims anys.

La poesia sonora d'Eduard Escoffet, la soltura de Núria Martínez Vernis i la experiència de Josep Pedrals han deixat anat la seva imaginació amb forma de versos en la 'Nit Poètica', que ha organitzat la Biblioteca del Mil.lenari.

El recital ha comptat amb la presència d'unes 30 persones, que han escoltat amb atenció els poemes d'Eduard Escoffet. Aquest agitador cultural se centra en la poesia sonora:

Eduard Escoffet

La poesia sonora és una manera de jugar amb les lletres i els sons


Per la seva banda, Núria Martínez Vernis, ha recitat els seus poemes, procedents dels seu últim llibre, 'Quantes mentides fan una sola veritat'. La poetessa s'ha mostrat molt sorpresa d'obtenir èxit tant jove:

Núria Martínez Vernis

Jo mai m'hagués pensat que tindria tant aviat un llibre meu publicat


Josep Pedrals, poeta, escriptor i traductor, és un dels recitadors més prolífics de tot Catalunya. En el seu currículum destaca la participació en el 19è Festival Internacional Barcelona Poesia, al costat de la cantant Patti Smith.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.