La Festa Major de Mira-sol salva la participació, tot i la calor i la manifestació del 10-J


Temes relacionats

Els mirasolencs surten a fer esport durant la Festa Major (11/jul/10)

Mira-sol estrena el remodelat teatre del Casal per donar el tret de sortida a la Festa Major (10/jul/10)


  • Comparteix:

La Festa de l'Escuma ha estat un èxit un any més

La Festa de l'Escuma ha estat un èxit un any més

La calor ha estat la gran protagonista de la Festa Major de Mira-sol, ja que ha estat present en totes les activitats celebrades a l'exterior del Casal de Cultura i fins i tot ha obligat a canviar d'ubicació alguns espectacles infantils matinals. Tot i que la principal novetat d'enguany ha estat l'ampliació de les propostes esportives, s'han mantingut els actes que ja són una tradició com la Festa de l'Escuma, el sopar amb carmanyola i les havaneres de comiat, que han assolit la participació de cada any. Mira el reportatge de la Festa Major de Mira-sol a Cugat tv

La inauguració de la remodelació del teatre del Casal de Cultura del districte ha estat la cita més emotiva de la festa grossa. Els espectacles infantils i familiars, així com les propostes de música i dansa han suposat la gran alternativa a les activitats esportives, protagonistes de la programació festiva. Una altra de cites habituals ha estat el sopar amb carmanyola, que ha comptat amb un karaoke que ha assolit rècords d'assistència. L'actuació castellera, el taller de 'breakdance' i la Nit Jove s'han encarregat de reunir la massa juvenil.

La tècnica de Cultura i Joventut de l'Ajuntament, Maria Farriol, ha valorat així la resposta mirasolenca a les activitats de Festa Major.

Maria Farriol

Una participació molt similar a la d'altres anys. Hem notat menys afluència als matins per la calor.


Farriol ha atribuït a les altes temperatures i a la manifestació en defensa de l'Estatut el lleuger descens de participació que ha patit aquesta edició. Per aquest motiu, de cara a la propera festa grossa es proposen fer més activitats en espais tancats i horaris on el sol sigui menys potent.

Les tradicionals havaneres han tornat a omplir un any més el pati del Casal de Cultura de centenars de mirasolencs que han corejat els himnes mariners acompanyats de rom cremat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.