Els castellers esdevindran colla de vuit amb 100 nous membres


Temes relacionats

Els Castellers de la ciutat són a partir d'avui els 'Gausacs' ( 9/jun/10)

Els Castellers canvien la seva imatge i busquen sobrenom (24/mai/10)


  • Comparteix:

'Amb 100 com tu podem' és la nova campanya externa que els Castellers de Sant Cugat han presentat aquest dilluns. Una quinzena de santcugatencs ja s'han sumat a la colla i esperen arribar al centenar d'aquí al 2012. Els gausacs també participaran a la campanya de la coordinadora de colles castelleres 'Tots som una colla' per integrar els nouvinguts a la ciutat. El projecte consistirà en tres tallers d'introducció als castells que impartiran els dies 19, 21 i 24 de setembre.

La imatge de la campanya externa consisteix en un panell amb 100 espais buits on introduiran les cares de les noves incorporacions a la colla. De moment, ja hi ha 15 santcugatencs que s'han unit als gausacs.

La cap de comunicació dels Castellers de Sant Cugat, Aina Serra, explica per què necessiten 100 persones més a la colla.

Aina Serra

La intenció del lema és arribar a reunir fins a 100 persones, una xifra que creiem que com a colla ens pot permetre fer el salt als castells de vuit.



Els Castellers també s'han sumat a la iniciativa 'Tots som una colla', que la coordinadora de colles castelleres ha engegat per integrar els nouvinguts a les ciutats catalanes. Els dies 19, 21 i 24 de setembre els camises verdes oferiran un taller d'introducció als castells a la seva seu del carrer Santa Maria i al seu local d'assaig del Club Muntanyenc (CMSC).

El sots-director de la colla santcugatenca, Jordi Serrano, explica els avantatges d'aquest projecte.

Jordi Serrano

Pot ajudar els nouvinguts a integrar-se, a conèixer la cultura popular, a fer amics i ocupar el seu lleure en una activitat amb valors.



Els camises verdes també oferiran un assaig obert de folres a la plaça d'Octavià per mostrar-se a la ciutadania el 16 d'octubre. També es donaran a conèixer per mitjà d'uns tríptics informatius que tots els santcugatencs rebran a les seves bústies. La colla castellera s'ha marcat l'objectiu d'assolir la campanya de comunicació 'Amb 100 com tu podem' el 2012.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.