L'Espai Lluís Ribas ensenya una nova cara


  • Comparteix:

Un dels quadres de la mostra

Un dels quadres de la mostra

L'Espai Lluís Ribas ha inaugurat aquest dimecres l'exposició col·lectiva: 'Artistes de la nostra galeria'. La mostra vol ensenyar la línia que seguirà la galeria aquesta temporada, donant protagonisme als pintors nacionals que hi han exposat sovint.

En l'acte festiu, l'artista Lluís Ribas ha fet un brindis per encetar la temporada i ha alçat la copa de cava perquè la crisi econòmica afecti menys el sector artístic. Pintors tan destacats com Cruañas, Abelló i Tharrats són alguns dels participants d'aquesta exposició a l'espai artístic de la plaça Magí Bartralot.

La mostra compta amb 18 quadres que combinen l'oli i l'aquarel·la com a tècniques pictòriques. L'artista i galerista santcugatenc Lluís Ribas explica l'objectiu d'aquesta mostra.

Lluís Ribas

L'exposició mostra la línia que seguirem aquesta temporada. Tindrem un apartat pels pintors nacionals que han treballat amb nosaltres.




L'exposició col·lectiva: 'Artistes de la nostra galeria' es pot visitar a l'Espai Lluís Ribas fins a mitjans d'octubre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.