Els nens de la ciutat s'acosten als llenguatges artístics de la mà d''En Joan sense por'


  • Comparteix:

Moment de l'espectacle

Moment de l'espectacle

La barreja de música en directe, titelles i teatre d''En Joan sense por' ha ofert aquest diumenge als nens de la ciutat un acostament als llenguatges artístics. Aquesta versió del popular conte infantil de la companyia Egos Teatre representada al Teatre-Auditori ha aconseguit omplir la platea i aproximar els infants de la ciutat al món del teatre i les arts escèniques. El muntatge s'inclou dins la nova programació familiar de l'equipament municipal.

Alguns dels nens que han assistit a l'espectacle han explicat la seva peculiar visió de l'obra i el que més els hi ha agradat.

Públic

Una bruixa amb mostres. / El que més m'agradat és el monstre de l'armari. / He vist un fantasma.


L'obra 'En Joan sense por' ha estat guardonada amb el Premi Públic de la Mostra d'Igualada 2009, el Premi Ara Lleida i el Premi de les Autonomies de la 20a edició de la Fira de Titelles de Lleida.

Aquest muntatge ha encetat la nova programació infantil del Teatre-Auditori. La propera cita és el tercer diumenge de novembre amb 'Rococó Bananas' de Los Excéntricos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.