Carlos Núñez omple el Teatre Auditori en la presentació del seu nou disc a Sant Cugat


Temes relacionats

El Teatre-Auditori acull aquesta nit l'estrena a Catalunya d''Alborada do Brasil', el nou àlbum de Carlos Núñez (15/oct/10)

Carlos Núñez ofereix una classe magistral el dia abans del seu concert al Teatre-Auditori (14/oct/10)


  • Comparteix:

El gaiter Carlos Núñez ha presentat el seu nou disc a Sant Cugat

El gaiter Carlos Núñez ha presentat el seu nou disc a Sant Cugat

La música celta, els sons de la gaita i la màgia de les melodies han estat els protagonistes del concert que aquest divendres a la nit ha ofert el gaiter Carlos Núñez. El Teatre-Auditori ha ovacionat el gallec, que ha presentat el seu nou disc 'Alborada do Brasil' per primer com a Catalunya. El públic tampoc ha decebut, ha estat entregat i que s'ha deixat soprendre per la sonoritat de l'instrument. El músic ha aconseguit fer viatjar els assistents fins a terres brasileres amb el mestissatge de la música del seu nou àlbum. Mira l'espectacle a Cugat tv

Els ritmes brasilers i la sonoritat de la gaita han estat la barreja perfecte per què el públic que ha omplert les butaques del Teatre-Auditori quedés captivat amb la màgia de les melodies del nou disc de Carlos Núñez, 'Alborada do Brasil'. En un viatge al país sudamericà, el gaiter gallec troba les respostes que, durant tota una vida, ha estat cercant sobre les seves arrels.

Les cançons reflecteixen l'abast personal del projecte musical que ha presentat el gaiter gallec en primícia a Catalunya. El nou disc de Núñez sorgeix com a resultat d'una experiència musical i també vital, per trobar respostes a la seva història familiar. 'Des que vaig descobrir que el meu besavi músic havia emigrat a Brasil i hi havia desaparegut, sempre he volgut descobrir aquest misteri', reconeix Núñez. Per això, el gallec dedica un any de la seva vida a endinsar-se en terres brasileres. Ara, trasllada aquest viatge als seus concerts per fer que el públic visqui l'experiència de prop.

Núñez

Farem un viatge per tot el disc, portem uns musics extraordinaris. Tocarem tots els pals del disc i de treballs anteriors.


El concert ha fet un recorregut per totes les cançons del nou treball discogràfic 'Alborada do Brasil' i pel temes més representatius que han vist la llum des de que el 1966 va publicar en seu primer disc 'A irmandade das estrelas'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.