Una santcugatenca, entre els guanyadors del Rodalies 3


  • Comparteix:

Imatge de l'exposició

Imatge de l'exposició

'Un beso te cerrara la boca' de l'artista santcugatenca Clara Sullà és una de les vuit obres guanyadores del projecte Rodalies 3, que acull diferents treballs artístics de joves creadors. L'obra de Sullà es podrà veure al Museu de Sant Cugat a partir del maig i fins el juliol. La resta de treballs guanyadors també s'exposaran a vuit ciutats catalanes de la Xarxa Transversal en una mostra simultània que pretén potenciar la creativitat i els projectes innovadors i moderns de joves artistes.

A més de 'Un beso te cerrara la boca', hi ha altres propostes com 'Transversal' de Jordi Martorell, 'És quan dorms que hi veig clar' i 'Paisatges globals' de Cristina Fontsaré.

La instal·lació artística de Clara Sullà va néixer quan l'artista va veure en un graffiti la frase de Pablo Neruda 'Si un beso te cerrara la boca' sense accent. L'ambigüitat semàntica que li va produir l'expressió, la va fer reflexionar i transmetre aquesta ambigüitat amb l'exposició que s'instal·larà a la ciutat.

El director del Museu de Sant Cugat, Lluís Campins, ha explicat que la temàtica de l'exposició és l'ambigüitat.

Lluís Campins

Sense la referència explícita és difícil d'identificar el missatge. Sabem que es refereix a l'ambigüitat de la forma, dels materials...


La mostra de Sullà 'Un beso te cerrara la boca' integra obres de diferents formats i reflexiona sobre la intimitat amb una visió incòmoda i opressiva però també des d'una vessant alliberadora. L'exposició s'instal·larà al maig a la Casa Aymat i es podrà visitar fins el juliol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.