Veronese versiona Ibsen amb l'obra 'El desarrollo de la civilización venidera'


  • Comparteix:

Escena de l'obra

Escena de l'obra

El teatre argentí arriba a Sant Cugat de la mà del director Daniel Veronese, que porta aquest dijous al Teatre-Auditori l'obra 'El desarrollo de la civilización venidera'. La peça és una versió de 'Casa de nines', de l'escriptor noruec Henrik Ibsen, on la protagonista abandona el seu marit i el seu fill, i desencadena una història plena d'intrigues i extorsions que envolten la vida de la família.

Henrik Ibsen va escriure al segle XIX 'Casa de nines', una obra que va escandalitzar la societat escandinava i que els crítics van qualificar com un atac a la institució matrimonial. El director argentí Daniel Veronese ha versionat aquesta peça teatral en un muntatge que pretén despertar a l'espectador tota mena de sentiments i que ha estat molt aclamat a l'Argentina.

El director del Teatre-Auditori, Pep Tugues, ha descrit així la proposta de Veronese. Són declaracions a Cugat.cat.

Pep Tugues

Descobrirem Veronese amb un projecte que ens aportarà un teatre diferent.



L'adaptació de Veronese vol posar de manifest el caràcter actual de les peces de Henrik Ibsen i planteja qüestions com la submissió per amor i la validesa dels judicis morals per part dels individus. 'El desarrollo de la civilización venidera' es representa aquest dijous a les nou del vespre i el preu de les entrades oscil·la entre els 10 i els 18 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.