La 9a edició del Festival de Teatre a Mira-sol arrrenca amb una forta crítica social amb 'El Papa i la Bruixa'


  • Comparteix:

La denúncia d''El Papa i la Bruixa', l'obra de Dario Fo interpretada per Mira-sol Teatre, ha donat aquest divendres el tret de sortida al 9è Festival de Teatre del districte. La cita teatral s'allargarà durant tot el cap de setmana al remodelat teatre del Casal de Mira-sol, que dóna un nou impuls al festival. Unes 150 persones han assistit a aquest primer espectacle dels sis que formen part de la programació.

Amb la representació de l'obra 'El Papa i la Bruixa', Mira-sol Teatre ha apostat per rescatar la crítica social i política que se'n desprèn d'un muntatge que té lloc durant el mandat de Joan Pau II.

La presidenta de la formació teatral, Rosa Sicart, ha remarcat la vigència que adquireix l'obra arran la visita del Papa a Barcelona.

Rosa Sicart

L'obra fa molta crítica social. És un context actual per la visita del Papa a Barcelona.


La inauguració també ha comptat amb l'assistència del tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, que ha destacat la remodelació del teatre. Segons Escura, amb aquesta aposta l'Ajuntament confirma la línia de descentralització que volen seguir també gràcies a intervencions com la remodelació del Casino de la Floresta.

Xavier Escura

Amb aquesta remodelació ampliem la xarxa d'equipaments municipals. Hem situat el teatre en primera divisió.





Prop de 150 persones han aplaudit aquest primer muntatge del Festival que continuarà diumenge amb el Teatre de Guerrilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.