El santcugatenc Josep Corbella explica els secrets del menjar saludable a 'La cuina de la salut'


  • Comparteix:

Exemplar de 'La cuina de la salut'

Exemplar de 'La cuina de la salut'

El periodista santcugatenc Josep Corbella publica un manual sobre la cuina saludable escrit a sis mans amb el cuiner Ferran Adrià i el cardiòleg Valentí Fuster. El llibre parteix del dia a dia d'una família per proposar àpats equilibrats que puguin agradar a tots els membres. 'La cuina de la salut' ja es pot trobar a les llibreries.

Josep Corbella és el responsable de l'àrea de ciència del diari 'La Vanguardia' i ha estat assessor de ciència i de salut de diversos programes de Rac1 i Punto Radio. Corbella ja té al mercat dos llibres de temàtica científica.

A banda de Ferran Adrià, en la confecció del llibre també ha col·laborat el director general de l'Institut Cardiovascular de l'hospital Mount Sinai de Nova York, Valentí Fuster.

Corbella ha explicat que el llibre vol proposar una dieta sana i equilibrada a tots els membres de la família. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Josep Corbella

L'hem fet útil per a totes les edats. Volíem orientar com cuinar i com menjar a tota la família.




El llibre, editat per Planeta, combina el to narratiu amb l'informatiu i es complementa amb algunes dades sobre els nutrients d'alguns aliments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.