Un emotiu concert en homenatge a Joan Solà inaugura les 'Nits de Música al Claustre'


Temes relacionats

Un homenatge a Joan Solà enceta el cicle 'Nits de Música al Claustre' ( 9/jun/11)


  • Comparteix:

El concert-homenatge al lingüista desaparegut Joan Solà ha donat el tret de sortida al cicle 'Nits de Música al Claustre', que s'ha estrenat aquest dijous al Monestir. Aquesta proposta cultural emotiva ha tancat els actes en homenatge a Solà durant el darrer mes a la ciutat.

Un lluït concert al Claustre del Monestir ha recordat la figura del també Premi d'Honor de les Lletres Catalanes. El coordinador de l'espectacle, Joan Tres, ha explicat quina és l'essència de l'actuació que ha inaugurat la proposta cultural.

Joan Tres

Volem donar al públic una imatge global de la personalitat de Joan Solà.




L'alcaldessa en funcions, Mercè Conesa, ha destacat la importància d'aquest cicle musical per al programa cultural de la ciutat i ha assegurat que és la mostra que la societat civil santcugatenca 'és activa'.

Mercè Conesa

Les 'Nits de Música al Claustre' són ja un clàssic cada estiu on programem concerts.



La resta de concerts del cicle es faran aquest divendres i el de setmana vinent; el 8, 9, 15 i 22 de juliol, i el 2 i 9 de setembre. A la Casa de Cultura, es pot sol·licitar més informació sobre els horaris i es poden comprar les entrades de forma anticipada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.